maanantai 18. lokakuuta 2010

ajatuksia kristillisdemokrateista

Kristillisdemokraattien mielestä raamatun sana on kuvainnollinen sana - sanana. Oma näkemykseni raamatun kertomuksista kyllä rajoittuu kuvainnolliseen käsitykseen. "jumala" on "luonto". Luonto on kaikkialla, maalla, taivaassa, vedessä ja avaruudessa.  Taas palataan erilaisuuden hallintaan ja kitkemiseen pois yhteiskunnasta.
"It might seem like second coming of jesus"
Jeesus oli siis se tyyppi, se hippi joka kunnioitti luontoa. Hän oli myös se joka murhattiin raa'asti erilaisuutensa vuoksi. Hän oli se kaveri joka jakoi oman mielipiteensä kavereidensa keskuudessa ja se jonka nimeä, filosofiaa ja kirjoituksia muistellaan vielä tuhansien vuosien jälkeen.
Raamattua lukiessani en törmännyt kertaakaan käskyyn joka koskisi fyysistä seksuaalista suuntautumista. Se mitä ihminen tuntee toista ihmistä kohtaan näytetään fyysisesti (halaus, kädestä pitäminen, suuteleminen, sek*i), mutta korkeammalla tasolla tahdon itse uskoa että se on henkistä joka ei katso sukupuolta.

Nämä ajatukset valkenivat minulle de mellon kirjoituksia lukiessani ja kirjoitukseni lopputulos kristinuskollisuuden rippeistäni "All is well" Even if everything goes to hell "All is well"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti